Followers

Saturday, January 22, 2011

Tak Ku Sangka, Tak Ku Duga Cover (repost)

Suka Lagu Ni....

video
Tak Ku Sangka, Tak Ku Duga Cover


  

40 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

hamboi hamboi hamboiiiiii~~

mr.syazwan said...

tak nah dgr pun lagu ni

huhu

..hizamirahim.. said...

wah.
macam Akim?
=.=
tahniah.

amin said...

WOW! haha

~eZmALiZa~ said...

boleh tahan...baru 1st dgr...huhu..

ch!natsu said...

not bad..
pekata wat cover lagu korea lak? huhu~

Lelaki Ini said...

macam akim???
hakhak!
okeyh lew tue!
boleh masuk af dah lepas nieyH!

onnie said...

suke at lagu ni & penyanyi cover ni,,hahaha,,,artis dowh kau...

♥AQMAL♥ said...

omg omg omg!!!elehhhhhh!!!!!mcm aku tak mampu!!!ARTIS okeyy!!! HAHAHA!! how dare you!!!! HAHAH

Cz Aina said...

aku pun ade wt entry lagu ni..
best kan??
layan...
kohkohkoho...

princessFZ said...

okay babe,serious aku ckp,suara kau lagi sedap dari penyanyi asal. suara kau macho habis. tp suara dorg jiwangsss ;p thumbs up babe :)

http://farahzaba.blogspot.com/

Scha Abd. Ghani said...

hahaha...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

hamboiiii ko melaram suara foooo yoohhhhh jiwang betoiiii lahhh

da[Y]un said...

malas nak komen..hehe

Imran nyambek said...

best jugak

hysman said...

ko mcm akim atau akim mcm ko?
hehehe...

NICK IRFAN said...

eh! video apa ko letak? aku xpdt tgk la intenet lembab xpe2 klu ada masa aku dtg nk tgk jgk ape bnda la....

ciEk NiENa said...

ala, xbley dengar lagu tu.. U saya block oh youtube.. HUHU

Myra Arshad (: said...

bahaha xD

sahromnasrudin said...

tak pernah dgr pun huhuhuh

::FAIZ FARISH:: said...

Fauzi: kenapa?

::FAIZ FARISH:: said...

Syazwan: ni bkn lagu femes pun. hehe

::FAIZ FARISH:: said...

Hizami: lol

::FAIZ FARISH:: said...

Amin: Apa yg Wow?

::FAIZ FARISH:: said...

Ezmaliza: tq

::FAIZ FARISH:: said...

Chinatsu: Pitam

::FAIZ FARISH:: said...

Lelaki ini> Haha, Layakke Umar?

::FAIZ FARISH:: said...

Onnie: Pitam aku baca komen kau

::FAIZ FARISH:: said...

Aqmal: Haha, Sukakan aku Sakat kau?

::FAIZ FARISH:: said...

Cz: tapi kau bukan nyanyipun

::FAIZ FARISH:: said...

PFZ: haha, Tq wak

::FAIZ FARISH:: said...

Scha: apa yg haha?

::FAIZ FARISH:: said...

Afzainizam: takla

::FAIZ FARISH:: said...

Dayun: Suka hati kau la. asal kau bahagia

::FAIZ FARISH:: said...

Imran: tq

::FAIZ FARISH:: said...

Hysman: dia macam aku kan? haha

::FAIZ FARISH:: said...

Nick: Hm.....

::FAIZ FARISH:: said...

Niena: ni bkn Youtube la

::FAIZ FARISH:: said...

Myra: kau kenapa?

::FAIZ FARISH:: said...

Sahrom: Memangla.... lagu tak femes pun