Followers

Monday, June 4, 2012

Pinjaman Dari Allah

Assalamualaikum


Dah 3 bulan lebih pakai
Kesian... banyak dah calar
Kereta off road memang susah nak jaga
Hm, Harta Pinjaman Allah.

Note: Saya sangat sayang kereta saya, dulu kereta Kancil saya pun, saya sayang sangat. Saya jaga baik-baik.  


Sekarang Kancil mak pakai pergi Pasar, pergi mengajar dan kadang-kadang dia tersadai kat rumah...
Tapi saya tetap sayang dia....
Tetap Mandikan dia... :)

Harta Pinjaman Allah, kena jaga dengan elok...
Yelah bukan mudah nak dapat...
Alhamdulillah, atas rezeki Allah....

6 comments:

DanieL AdiE said...

Yup2.stuju...semuanya pinjaman Allah

ABU said...

Ada dua keta.. Wahh... Betul semua pinjaman.. :)

khairul said...

bersyukur lah apa yg ada kan

iKhRam said...

setuju sgt.. hahaha

wahida said...

aku tau ko sayang giler kat kancil ko tu kan...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

semuanya harta pinjaman Allah yg semntara..