Followers

Sunday, April 21, 2013

Its Sunday

Assalamualaikum

Hari ni hari ahad
Semua pun tau. :)
And today i just stay at home

Kalau anda pernah baca entri-entri lama saya, sure anda akan tergelak
Kenapa saya cakap macam tu?
Sebab saya sendiri rasa entri masa tu sengal
Ada beberapa kawan kat FB tanya,
"Kenapa tak buat entri macam dulu"
Hm, jawapan saya.. Entahla
Mungkin zaman kegemilangan itu dah berlalu
Dan saya kini berbeza 
Saya pilih jalan baru..

Sejak akhir-akhir ni saya slalu kurang sihat
Batuk dah masuk 15 hari. But semakin membaik
Tak seburuk seminggu lalu
Ditambah dengan deman yang kejap baik, kejap datang balik
But alhamdulillah, hasil pergi klinik krajaan dan swasta
Telan berbiji-biji ubat
Now semakin ok

And bulan ni sahaja saya tengok ramai kawan saya sakit
Dan ada yang masuk wad
Saya doakan kalian segera sembuh dan dapat menjalani kehidupan seperti biasa...


6 comments:

AinSayang said...

hah pasni sila jaga kesihatan. kerja jgn lewat sgt balik. jgn tido lambat. hah takleh makan aiskrim. awak kan batuk kan kan... bagi ain ja la aiskrim tu... hehee... semoga awak cepat sihat dan jadi sihat mcm sblm ni... minum milo jadi sihat dan kuat! iklan. bebaaii :P

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

jaga kesihatan bro..

nsb baik la aku ni jenis klu demam just minum 100+ dah baik..

wahida said...

honestly, aku ngan laki aku suka baca n3 ko yg gila2 dulu tu...

n3 yg mmg sengal tapi best buat aku gelak guling2 ...hahaha...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

mgkin faktor cuaca yg tak menentu kot...tu yg senang batuk, demam...

Cik Yatt said...

jaga kesihtan beb.. semoga shat kembali.. :)

Anonymous said...

Happy Busday.