Followers

Thursday, June 14, 2012

Minat

Saya Terminat Myvi SE 1.5 ni sejak 2 bulan lepas
Tiba-tiba minat



 Pilihan saya warna Silver

Tapi saya dah beli kereta lain sebelum Myvi Se ni keluar
Asal lalu je dengan kereta ni, saya mesti tengok
Sebab saya minat tengok design dia...
Kawan-kawan sayapun dah ada yang beli
 Saya rasa nak beli sangat
Tapi mak kata kat saya jangan
Sebab nak letak mana keta banyak-banyak.
 Kadang-kadang rasa nak jual je Kancil saya
Tapi mak kata sayang
Saya pun memang sayang sangat keta tu...
Hm..

 Saya dah beli kreta ni before saya terminat Myvi SE 1.5


15 comments:

Siti Shuhadah said...

saya pon minat keta myvi se 1.5 tu !!!!

Siti Shuhadah said...

saya minat kaler putih !!

Qhaifa Nur said...

suka putih nampak besar cikit...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nk duduk belakang keta tu laa..

LELAKI INI said...

belikan tok aku sekali!

dah follow balik blog kau!

zatiey said...

ala..ape susah..krte yg dh ade tu bagi kat zati..hehe..


suka myvi kaler kuning! comel sngt..

DanieL AdiE said...

Erm..bincang lah elok-elok dengan mak...

khairul said...

klu dh minat beli jer bro lagi satu

vidadarisakura said...

pelan-pelan. kalau ada rezeki lebih karang boleh beli. ;)

Cik Gadis ^^, said...

cantik la myvi ni ! jom beli .. hehehe

Yousof said...

Minat jugak tapi kurang mampu.. ;)

GLen M. said...

bersyukurlah dgn apa yg ada skrg..lg pun di mana mau park myvi tu nnt? lalalalala~♪♫

hawa said...

ok la hilux.....sonok :)

ade rezeki nnti leh la pakai se lak :))

hafiz hafizol said...

:) Alhamdulillah.

Anonymous said...

erk.., so kete lori tu ko buat ape