Followers

Tuesday, August 7, 2012

Dan bila esok

Kalau dulu, mungkin ada antara kalian yang tahu
Bahawasanya saya suka bergambar
Ke mana sahaja saya akan bergambar
Dan suka photoshoot
Dan minat dunia Modeling

Dan kini
Tidak lagi
Mood ambil gambar ke laut
Sudah beberapa bulan tak ambil gambar
Kalau kawan nak amek gambar pun kena paksa-paksa
Barulah saya join
Itupun dengan wajah tanpa rela

Dan saya juga dah tinggalkan dunia seni
Tak blakon dah  (Walaupun Extra je)
Saya dah ambil keputusan mengundur diri

Masa pergi Production House, dan bagitau keputusan ni kat bos dan kawan-kawan
Semua pelik. dan tertanya-tanya
Saya jawab, Hijrah. 

Dah Allah nak ubah hidup saya 90 darjah, so saya terima jelah..
:)

7 comments:

ieda said...

alhamdulilahhhhhhhhhhhhh
manusia perlukan perubahan
dan perubahan faiz nie sgt2 mengharukan akk
rejeki dimana2 dikk ;)

Cik TeN10 said...

Buatlah yg terbaik untuk diri anda..cikten doakan semoga anda berjaya dan happy dgn keputusan anda :) ganbatte!

amir aizat said...

moga dipermudahkan segala urusan kehendakNya :)

inche hlovate said...

terima dengan reda kan :)

icee-yah said...

Syukurla sbb tk semua org dpt petunjuk dan berani berhijrh mcm awak,:-)

WanFadhilah said...

syukur alhamdulillah... aku pun bahagia je tgk kau skrng.. tumpang gembira tuk kau jgk.. sama2 kita perbaiki diri kita kepada Allah Yang Maha Esa.. selamat berpuasa :D

Ash Give said...

eh dulu artis ke.. la baru tahu..

ku skrng msih gila bergambar.. ntah bila nak stop hahaha..